Termékek

Cégtörténet

Cégünk 1996-ban alakult Goodwill National Trading Kereskedelmi Kft. néven. A vállalat fő profilja cukrászati, édesipari és gasztronómiai termékek és alapanyagok importálása és forgalmazása. Az induló termékválaszték a hosszú évek alatt jelentősen bővült, jelenleg több, mint 500 cikket tömörít.

Termékek

Bensdorp kakaóporok, Cacao Barry termékek, Callebaut termékek, Capfruit termékek, Andros Chef termékek, Confiletas tésztakosarak, Cukor dekorációk, Cukrászati alapanyagok, Csokoládé dekorációk, Delicia termékek, Fruit Collection, Elenka termékek, IBC dekorációk, Premium Gastronomie, Professzionális eszközök.

CSOKOLÁDÉ AKADÉMIA

A Csokoládé Akadémia 2012-ben lett megalapítva abból a célból, hogy segítse a hazai és nemzetközi szakemberek csokoládékészítésben és cukrászatban való ismereteinek fejlesztését. A Goodwill National Kft. kereskedelmi központjában berendezett oktatóműhely, 100 nm alapterületen, a legmodernebb technológiának megfelelően lett kialakítva.

Rólunk

Cégünk 1996-ban alakult, vállalat fő profilja cukrászati, édesipari és gasztronómiai termékek és alapanyagok importálása és forgalmazása. Az induló termékválaszték a hosszú évek alatt jelentősen bővült, jelenleg több, mint 500 cikket tömörít. Számos nyugat-európai gyártó magyarországi forgalmazójaként célunk a legmagasabb minőségű termékek szállítása a professzionális felhasználók számára. A termékválaszték gerincét három fő terület adja:

 

CSOKOLÁDÉ ALAPANYAGOK ÉS CSOKOLÁDÉ DEKORÁCIÓK

GYÜMÖLCSTERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

ESZKÖZÖK ÉS GÉPEK CSOKOLÁDÉ FELDOLGOZÁSHOZ

Új termékeink

Partnereink

Kérjük írja be a keresendő kifejezést.