Szállítás és fizetés

Szállítási és átvételi információk

Az általunk forgalmazott termékek többsége érzékeny a szállítási és tárolási körülményekre. Ezt szem előtt tartva csak abban az esetben tudjuk garantálni a termékek szakszerű szállítását és minőségének megőrzését, ha a szállítást kollégáink végzik, saját hűtőautóink segítségével.

Ezért jelenleg az alábbi szállítási és átvételi lehetőséget tudjuk biztosítani vásárlóinknak:

  • Személyes átvétel – Goodwill Cash&Carry Nagytarcsa (2142 Nagytarcsa, Alsó ipari körút 16.)
  • Személyes átvétel – Goodwill Cash&Carry Budapest (1113 Budapest, Villányi út 74.)
  • Házhozszállítás – Budapest és Pest vármegye területén: 2.500.- Ft. 25 000 forint összértékű megrendelés felett a kiszállítás költségét mi álljuk.

Fizetési feltételek

A termékeket online vásárlás esetén banki utalással tudják vásárlóink kifizetni. Személyes átvétel esetén üzleteinkben készpénzzel vagy bankkártyával tudják a számlákat kiegyenlíteni, illetve házhozszállítás esetén sofőr kollégáinknál szintén készpénzzel vagy bankkártyával tudnak fizetni.

Utalásos fizetés esetén a fizetési határidő 5 munkanap. A megrendelések további feldolgozását csak az átutalás beérkezése után folytatjuk. Amennyiben a megrendelt termékek ellenértéke nem érkezik meg a Goodwill National Trading Kft. bankszámlájára a fizetési határidő lejártáig, abban az esetben a megrendelés automatikusan törlésre kerül. A közlemény rovatba kérjük a rendelésszámot feltüntetni.

Kérjük írja be a keresendő kifejezést.