Partnereink

Andros

Az Andros 1910 óta a gyümölcsök szenvedélyes rajongója. Célja, hogy a friss gyümölcs élménye mindenki számára elérhető legyen, bárhol és bármikor.

A gyümölcsök beszerzése során kiemelt figyelmet fordítanak a származási hely talaj- adottságaira, klímájára, a termesztett gyümölcsfajtákra és az alkalmazott mezőgazdasági technológiákra. A kiváló minőségű és stabil alapanyag ellátást a gyümölcstermelőkkel kötött hosszútávú együttműködések biztosítják.

„A természet megőrzése ma azt jelenti, hogy holnap jó termést garantálunk környezetünk tiszteletben tartásával.”

A termékek készítéséhez felhasznált gyümölcsöket kizárólag tökéletesen érett állapotban szedik le. Minden jó tulajdonságuk és természetes frissességük megőrzéséhez a gyümölcsöket a termőhelyükhöz lehető legközelebb dolgozzák fel.

Így kínálnak az Andros gyümölcstermékek páratlan élményt.

Barry Callebaut

A Barry Callebaut cég, mint a világ vezető kakaó- és csokoládé gyártó vállalata széles piaci szegmensben vált termékeivel a szakemberek kedvelt alapanyag beszállítójává. Legyen szó cukrászatról, bonbon-, vagy fagylaltkészítésről, pékiparról, vendéglátásról, vagy édesipari gyártásról, a cég széleskörű választékot biztosít a szakembereknek a kakaóbabtól a kész csokoládé dekorációkig. Számos innováció fűződik a vállalat nevéhez, például a csokoládé pasztillák kifejlesztése, glutén-, laktóz- és cukormentes termékek előállátása, vagy az utóbbi évek legsikeresebb termékfejlesztése a ruby csokoládé megalkotása. Olyan prémium márkák találhatóak meg a svájci székhelyű anyavállalat tulajdonában, mint a belga Callebaut, a francia Cacao Barry, illetve a svájci Carma, mely három márka a világ legnagyobb csokoládé versenyének a World Chocolate Masters-nek az alapítója. Fokozott figyelmet fordítanak a fenntartható és az etikus kakaótermesztésre. Létrehozták a Cocoa Horizons szervezetet, illetve vállalták, hogy 2025-re a teljes termelésük széndioxid semleges lesz. További információkat találnak a www.callebaut.com, a www.cacao-barry.comwww.worldchocolatemasters.com. https://www.cocoahorizons.org/ oldalakon.

Bensdorp

A Bensdorp története 1840-ig nyúlik vissza, amikor Gerardus Bensdorp tanult csokoládékészítőként megalapította innovatí­v gyárát Hollandiában, a kakaógyártás fellegvárában. A vállalat generációról generációra száll.

Közel 180 éve, amit továbbra is szenvedéllyel és szakértelemmel működtetnek. Mára a Barry Callebaut cégcsoport tagjaként a világ minden országában jelen van. A Bensdorp név garancia a lehető legmagasabb minőségre, széles termékpalettája minden igényt kielégí­t.

“Masters of Cacao Since 1840.”

www.barry-callebaut.com/en/manufactures/bensdorp

Cacao Barry

Charles Barry 1842-ben Afrikába majd később Latin-Amerikába utazott, hogy felkutassa a legjobb minőségű kakaóbabokat amiből aztán elkészítehette kiváló minőségű kakaó és csokoládé termékeit. Több, mint 170 éves tapasztalatával a Cacao Barry márka a mai napig kínálja a különleges termőhelyekről származó csokoládék egyedi választékát.

Küldetésüknek tekintik a cukrászséfek munkájának támogatását gazdag és egyedi ízvilágú termékeikkel, csokoládé nagyköveteikkel és csokoládé akadémia hálózatukkal. Minden Cacao Barry csokoládé kizárólag fenntartható termesztésből származik.

www.cacao-barry.com

Callebaut

Octaaf Callebaut 1911-ben alapította meg csokoládé gyárát egy belga kisvárosban, Wieze-ben. Az ezt követő években dolgozta ki és tökéletesítette azokat a receptúrákat, melyek 811, 823 vagy éppen W2 néven a mai napig ismerősen csengenek a gazdag csokoládés ízek rajongóinak fülében.

A kakaóbab szakértők a legnagyobb gondossággal válogatják az ültetvényekről beérkező termést. A különböző termőhelyekről származó kakaóbab keverékek összetétele és minősége nagyban befolyásolja a csokoládé ízét. A Callebaut Master Blender nyugat-afrikai kakaóbabokat használ, hogy kialakítsa a legfinomabb belga csokoládék receptúrájának gerincét. A házasítást ezután dél-afrikai és ázsiai kakaóbabokkal egészíti ki, hogy gyümölcsösséget, savasságot és egyedi ízeket adjon a csokoládé karakteréhez.

Különleges technológiával, egészben pörkölik a babokat, hogy komplex ízviláguk maradéktalanul kibontakozhasson. Kiemelt figyelmet fordítanak a pörkölt kakaóbab őrlésére, mivel ez kulcsfontosságú lépés a legfinomabb csokoládék előállításához. Az őrlést több lépcsőben végzik, egyre finomabb és finomabb szemcseméretet kialakítva, míg elérik a tökéletes finomságot. Ilyenkor a szemcseméret már kisebb, mint az ízlelőbimbóink közötti távolság, ez biztosítja a belga csokoládé kerek és selymes érzetét a szájban, ezért hívják Finest Belgian Chocolate-nak.

Az utolsó simítás a konsírozás. A konsírozó mester órákon keresztül forgatja a csokoládét, hogy teljesen beérjen annak ízvilága. Mindezt pontosan annyi idő alatt, ami alatt a csokoládé íze egyensúlyba kerül: elég hosszan, hogy kialakítsa annak telt ízét, de elég röviden ahhoz, hogy megőrizze friss savasságát. A végeredmény a világhírű Callebaut íz, a kakaó testességének és kiváló ízeinek tökéletes egyensúlyával.

A prémium csomagolásba töltve a csokoládé készen áll egy új kreációra.

www.callebaut.com

Cap’Fruit

Franciaország délkeleti részének “gyümölcsöskertjében” található a Cap’Fruit cég, mely magas minőségű gyümölcsfeldolgozásra specializálódott. Termékei által méltán híressé vált a cukrászatban, vendéglátásban és fagylaltkészítésben. A vállalat fagyasztott-, és pasztörizált gyümölcspürék, fagyasztott egész gyümölcsök, illetve dekorációs termékek széles palettáját kínálja. Folyamatosan fejleszti termékeit, reagálva ezzel a piaci igényekre. A mono ízek mellett különleges ízkombinációkat is kínálnak és a legtöbb gyümölcspürét hozzáadott cukor nélkül készítik.

www.capfruit.com

Carma

A Carma csokoládék 90 éve egyet jelentenek a minőséggel és a svájci csokoládéval. A titok nyitja: a kiváló minőségű kakaó, a különleges svájci cukor, a legendás svájci tej és természetesen az utánozhatatlan svájci csokoládémesterek szenvedélyes munkája!

A legendákon túl: a tradicionális technológia és a minőségi alapanyagok használatának eredménye a különleges Carma csokoládé szortiment. A leglágyabb tejcsokoládé, a legsötétebb étcsokoládé és a legfehérebb fehér csokoládé. A minőséget hosszú távon garantáljuk. Kiemelten fontos a fenntartható kakaó termesztés és a különleges igényekhez való igazodás.

Cavalier

A Cavalier egy belga családi vállalkozás, melyet 1996-ban alapítottak. Kizárólag hozzáadott cukor nélküli, steviával édesített minőségi csokoládé termékeket készítenek.

www.cavalier.be

Confiletas

Közel 30 éve kínálnak kiváló minőségű spanyol tésztakosarakat széles választékban. Termék palettájukon megtalálhatóak sós és édes tartletek, leveles tésztából készült kosarak és ropogós változatok. Gyorsan és könnyen felhasználhatók előételek és desszertek készítéséhez. Kreatívan párosíthatók tetszés szerinti töltelékekkel.

confiletas.es

Corman

Közel 100 éves fennálása alatt a Corman márkanév egyet jelent az egyedülálló minőséggel, a tejterméket porfesszonális felhasználók számára. A legismertebb innovációjuk a lapvaj kifejlesztése volt, amely megkönnyíti a pék és cukrász szakemberek mindennapi munkáját. A Corman vaj tökéletes választás ötletei megvalósításához. Kiváló íz és kiegyensúlyozott minőség jellemzi minden évszakban.

https://www.corman.pro/int/en/corman

Debic

Decor collection

Delicia

A hollandiai Tilburgban található Delicia cég több mint 70 éve foglalkozik cukrászati és édesipari dekorációs termékek – tortadarák, csokoládé lapok, forgácsok, csokoládéval bevont termékek gyártásával. www.delicia.nl

Demarle

A már fogalommá vált cukrászati sütőlap, a SILPAT ® valamint a könnyen hajlítható, süthető és fagyasztható üvegszál/szilikon forma, a FLEXIPAN ® megalkotója. A Demarle cég vezető pozíciót tölt be a fent említett sütő- és főzőeszközök gyártásában és forgalmazásában, több mint 40 éve. www.demarle.com

Elenka

Az 50 éves múlttal rendelkező szicíliai központú cég prémium minőséget biztosít a professzionális szakemberek számára. A fagylalt alapok, ízesítő paszták és variegátók széles palettája mindig jó választás a fagylalt- és cukrászműhelynek, akik a munkájukkal ki akarnak tűnni a többiek közül.

www.elenka.eu

Fruit Collection

IBC

Transzferfóliák, formák, színezékek, kész csokoládé dekorációk széles választéka. www.ibcbelgium.com

Martellato

Mazzoni

Mol d’Art

A több mint 20 éves gyártói tapasztalattal rendelkező belga Mol d’Art cég világszerte a csokoládéval dolgozó szakemberek által is elismert csokoládé temperáló gépek beszállítója. A cég termékei között bátran válogathatnak a kézműves csokoládé gyártók és a nagyobb kapacitású csokoládé manufaktúrák egyaránt. Büszkék vagyunk arra, hogy a Csokoládé Akadémia is a legmodernebb Mol d’Art gépekkel van felszerelve, melyeket hallgatóink bátran kipróbálhatnak, tesztelhetnek. www.moldart.be

Mona Lisa

Nébar

A magyar családi tulajdonban lévő Nébar Kft. 25 éves tapasztalattal rendelkezik az élelmiszergyártás területén. Gondosan válogatott bio hozzávalókból készült termékeik és IFS tanúsítvánnyal ellátottak és nemzetközi sikerekkel büszkélkedhetnek.

Rogelfrut

A Rogelfrut® fagyasztott gyümölcspürék kiváló minőségű gyümölcsök felhasználásával készülnek mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül. Praktikus újrahasznosítható Tetra Pak™ csomagolásuk környezetbarát és könnyen kezelhető. Sokrétűen felhasználhatóak: fagylaltokhozz, sorbetekhez, desszertekhez, cukrászipari termékekhez, péksüteményekhez, smoothiek-hoz.

Sidilco

A hollandiai Barneveldben található Sidilco magas minőségű, cukor alapú dekorációk – golyók, darák, kristályok – gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Silikomart

SOC Chef

Van Houten

Kérjük írja be a keresendő kifejezést.