Vissza a termékekhez

Agar agar 50 g

Termoreverzibilis zselésítő anyag, többek között gyümölcskaviár készítéséhez. Zselé képződés 43°C-on kezdődik, az aktiváláshoz forralás szükséges. Alkoholos közegben is használható.
Adagolás: 1,6 g – 14 g/L. A zselé keménysége függ az adagolás mennyiségétől.

2 101 Ft

42000

Összetevők: agar-agar (E406).

Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 720 kJ/172 kcal;
zsír: 0,10 g, amelyből telített zsírsavak: 0,10 g; szénhidrát: 0,4 g,
amelyből cukrok: 0,4 g; fehérje: 0,10 g; só: 0,5 g.

Kiszerelés
Készlet

Kapcsolódó termékek

Kérjük írja be a keresendő kifejezést.