A Yumgo vegán tojáspótlók valódi alternatívát kínálnak a tojás kiváltására a
receptekben. A cukrász termékek esetében általában a legnagyobb kihívást a vegán receptek kidolgozásánál a tojás technológiai tulajdonságainak reprodukálása jelenti. Legyen szó cukrászati vagy konyhai célú alkalmazásról, a Yumgo termékek kompromisszum mentes alternatívát kínálnak azoknak, akik bármilyen okból kerülni szeretnék az állati eredetű összetevőket az étkezésükben.
Elkészítés:
YUMGO tojássárgája pótló por: 2,2 g
Víz: 15,6 g
Olaj: 2,2 g
Egy tálba kimérjük a megfelelő mennyiségű Yumgo tojássárgája pótló port. Hozzáadjuk az olajat és a vizet, majd botmixer segítségével egyneműsítjük. Az elkészült tojássárgája pótlót a receptnek megfelelően használjuk. A vízzel összekevert tojássárgája pótló felhasználásig, hűtőszekrényben 3 napig tárolható.