A Yumgo vegán tojáspótlók valódi alternatívát kínálnak a tojás kiváltására a
receptekben. A cukrász termékek esetében általában a legnagyobb kihívást a vegán receptek kidolgozásánál a tojás technológiai tulajdonságainak reprodukálása jelenti. Legyen szó cukrászati vagy konyhai célú alkalmazásról, a Yumgo termékek kompromisszum mentes alternatívát kínálnak azoknak, akik bármilyen okból kerülni szeretnék az állati eredetű összetevőket az étkezésükben.
Elkészítés:
YUMGO tojásfehérje pótló por: 3 g
Víz: 27 g
A kimért vízhez adjuk a megfelelő mennyiségű Yumgo tojásfehérje pótló port. Botmixer segítségével egyneműsítjük, majd 2 percig pihentetjük. Az elkészült tojásfehérje pótlót a receptnek megfelelően használjuk. A vízzel összekevert tojásfehérje pótló felhasználásig, hűtőszekrényben 1 hétig tárolható