Ugrás a tartalomhoz
Termékek
Új termékeink
Csokoládé alapanyagok, töltelékek
Kakaóporok, kakaótermékek
Dekorációk
Gyümölcsök, csonthéjasok
Eszközök és gépek
Fagylalt alapanyagok
Tésztakosarak, félkész termékek
Tejtermékek
Egyéb gasztronómiai alapanyagok
Webshop
Csokoládé akadémia
Szerviz
Letöltések
Receptek
Katalógusok
Tanúsítványok
Kapcsolat
Menü
Termékek
Új termékeink
Csokoládé alapanyagok, töltelékek
Kakaóporok, kakaótermékek
Dekorációk
Gyümölcsök, csonthéjasok
Eszközök és gépek
Fagylalt alapanyagok
Tésztakosarak, félkész termékek
Tejtermékek
Egyéb gasztronómiai alapanyagok
Webshop
Csokoládé akadémia
Szerviz
Letöltések
Receptek
Katalógusok
Tanúsítványok
Kapcsolat
0
Ft
0
Kosár
GYIK
GYIK
Miért nehéz kivenni a csokoládét a hűtőformából?
Ennek több oka is lehet:
a bevonat temperálása rossz lsd. temperálás
nagyon magas a hűtőhőmérséklet lsd. hűtés
nagyon vékony a bevonóréteg – ne legyen olyan folyékony a csokoládé
elégtelen szilárdság az öntőformából való kivételhez
Keresés...
×
Kérjük írja be a keresendő kifejezést.