Skip to content
Termékek
Új termékeink
Csokoládé alapanyagok, töltelékek
Kakaóporok, kakaótermékek
Dekorációk
Gyümölcsök, csonthéjasok
Eszközök és gépek
Fagylalt alapanyagok
Tésztakosarak, félkész termékek
Tejtermékek
Egyéb gasztronómiai alapanyagok
Webshop
Csokoládé akadémia
Szerviz
Receptek
Kapcsolat
Contact us
Menü
Termékek
Új termékeink
Csokoládé alapanyagok, töltelékek
Kakaóporok, kakaótermékek
Dekorációk
Gyümölcsök, csonthéjasok
Eszközök és gépek
Fagylalt alapanyagok
Tésztakosarak, félkész termékek
Tejtermékek
Egyéb gasztronómiai alapanyagok
Webshop
Csokoládé akadémia
Szerviz
Receptek
Kapcsolat
Contact us
0
Ft
0
Kosár
GYIK
GYIK
Miért nehéz kivenni a csokoládét a hűtőformából?
Ennek több oka is lehet:
a bevonat temperálása rossz lsd. temperálás
nagyon magas a hűtőhőmérséklet lsd. hűtés
nagyon vékony a bevonóréteg – ne legyen olyan folyékony a csokoládé
elégtelen szilárdság az öntőformából való kivételhez
Keresés...
×
Kérjük írja be a keresendő kifejezést.